FLUÈRE

BLOG


De onmisbare cocktail tools

voor het maken van jouw favoriete alcoholvrije cocktails

In de drukte van de moderne wereld is het voor iedereen cruciaal om een balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hoewel traditionele cocktails een populaire keuze zijn om te ontspannen, geven velen van ons de voorkeur aan niet-alcoholische opties, zoals mocktails. Om een heerlijke mocktail te maken hoef je geen diploma in mixologie te hebben - met een paar essentiële hulpmiddelen kan iedereen een verfrissende mocktail maken om van te genieten. Of je nu een etentje organiseert of gewoon op zoek bent naar een moment van ontspanning na een lange dag, hier zijn de belangrijkste hulpmiddelen die het een beetje makkelijker maken om je favoriete alcoholvrije cocktail te maken!

1. Shaker

Een shaker is het belangrijkste gereedschap voor iemand die graag thuis alcoholvrije cocktails maakt. Het helpt je om de smaken en texturen precies goed te mengen. Je kunt een shakerset kiezen die uit twee of drie delen bestaat, waaronder een deksel, een zeef en een mengbeker. Met deze set kun je gemakkelijk je ingrediënten mengen en ze vervolgens in je glas schenken. Dit zorgt ervoor dat je mocktail altijd glad en goed gemengd is, ongeacht wanneer je hem maakt!

2. Muddler

Mixen is de kunst van het voorzichtig fijnstampen van kruiden, fruit of andere ingrediënten om hun essentiële smaken vrij te maken. Een muddler is een onmisbaar hulpmiddel om alle geweldige smaken in je verse ingrediënten naar boven te halen.

Wij bevelen het aan om op zoek te gaan naar een duurzame houten of roestvrijstalen muddler met een handgreep voor moeiteloos roeren.

3. Jigger

Precisie is het geheim van perfecte mocktails. Een jigger, een klein, dubbelzijdig meetinstrument, zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid van elk ingrediënt toevoegt aan je mix. Of je nu streeft naar een klassieke virgin mojito of een verfrissende cucumber cooler, een jigger helpt je de ideale smaakbalans te bereiken bij elke slok.

4. Mixglas

Terwijl een shaker ideaal is voor cocktails die stevig geschud moeten worden, is een mixglas perfect voor drankjes die zachtjes geroerd moeten worden. Het is het perfecte gereedschap om je alcoholvrije cocktail ingrediënten te mengen en te koelen zonder ze te veel te verdunnen. Geef de voorkeur aan een mixglas met een comfortabele grip en een handige schenktuit om je favoriete mocktails gemakkelijk in te schenken.

Het maken van je perfecte mocktail hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Met deze essentiële hulpmiddelen kun je gemakkelijk mixen en roeren om een verfrissend en plezierig alcoholvrij drankje te maken. Of u nu toe bent aan ontspanning of indruk wilt maken als gastheer/vrouw, met deze eenvoudige hulpmiddelen kunt u heerlijke mocktails maken die de zintuigen prikkelen en elke bijeenkomst leuker maken. Maak je mocktails en tag ons op Instagram @fluere_drinks! We kunnen niet wachten om je creaties te zien! Proost!

FLUÈRE

Meer inspiratie


Mocktail Magic: een aperitivo avontuur zonder alcohol

De cocktailcultuur is enorm veranderd de laatste jaren, waardoor niet-alcoholische dranken, met name mocktails, steeds een grotere rol zijn gaan spelen. Een trend die niet alleen inspeelt op de groeiende vraag naar een gezondere levensstijl, maar ook op de behoefte aan gevarieerde en verfijnde drankjes tijdens sociale gelegenheden. Als we dan naar een goede aperitieven… Lees verder Mocktail Magic: een aperitivo avontuur zonder alcohol

De onmisbare cocktail tools

voor het maken van jouw favoriete alcoholvrije cocktails In de drukte van de moderne wereld is het voor iedereen cruciaal om een balans te vinden tussen werk en ontspanning. Hoewel traditionele cocktails een populaire keuze zijn om te ontspannen, geven velen van ons de voorkeur aan niet-alcoholische opties, zoals mocktails. Om een heerlijke mocktail te… Lees verder De onmisbare cocktail tools

Heerlijk voor bij de Brunch!

Alcoholvrije cocktailrecepten van Fluère: Bij een brunch draait het allemaal om lekker eten met je favoriete gezelschap. Voeg daar heerlijke alcoholvrije cocktails aan toe en je hebt de tijd van je leven.  Of je nu een brunch organiseert of jezelf gewoon trakteert op een leuke ontbijt- en lunch ochtend, er is echt iets speciaals aan… Lees verder Heerlijk voor bij de Brunch!
  • 1
  • 2

© Copyright FLUÈRE 2024 | Privacy | ZienWebdesign

Sign Up

Receive 10% DISCOUNT on your first order when subscribing to our newsletter!